DIAGNOSTINEN KUVANTAMINEN

Visio

Visiomme on antaa kaikille ihmisille mahdollisuus tietää oman sydämen fysiologinen tila, ja näin pystyä ennalta ehkäisemään sydäninfarktin aiheuttamia ennenaikaisia kuolemia. Tätä tarkoitusta varten kehitämme uusinta kuvantamisteknologiaa käyttäen uudenlaista lähestymistapaa sydäntutkimukseen. Lähdemme liikkeelle tavallisen ihmisen hyvinvoinnista, ja heidän luonnollisesta halustaan vaikuttaa omaan elämänlaatuunsa.

1990-luvun loppupuolella 65-vuotias, ikänsä ruumiillista työtä tehnyt ja omasta kunnostaan huolta pitänyt mies valitteli nopeaa uupumista ja hengästymistä rasituksessa. Häntä tutkittiin usein menetelmin. Lopulta rasitustestissä todettiin, että kyseessä ei voi olla sydänperäinen ongelma. Vaivat kuitenkin jatkuivat, ja lopulta suvun painostuksesta mies sai lähetteen varjoainekuvaukseen. Mies lähetettiin kuvauksesta suoraan leikkauspöydälle, ja hänelle tehtiin seitsemän ohitusta sydämeen. Tänä päivänä mies on 84-vuotias ja elämänsä kunnossa. Hän käy päivittäin tekemässä metsätöitä ja nauttii elämästä. Ilman oikeaa diagnoosia ja sen vaatimia toimenpiteitä tilanne olisi toinen. Hän on isäni Pekka Ihme.

Olemme sydämen asialla.

Jouni Ihme, toimitusjohtaja

Missio

Etsimme diagnostiseen kuvantamiseen uusinta teknologiaa – jopa sellaista, mitä ei ole vielä yleisesti käytössä. Vaikka yrityksemme on nuori, on meillä takanamme kymmenien vuosien kokemus perinteisestä röntgenkuvantamisesta, radiologisesta kuvantamisesta sekä uudemmista magneetti- ja isotooppikuvantamismenetelmistä. Haluamme kehittää palvelukonseptia asiakkaiden tarpeiden mukaan, yhdessä sairaaloiden ammattilaisten kanssa.

Tavoitteemme on kehittää edistyksellinen ja toimiva palvelukonsepti, ja tuoda sen piiriin tuotteita terveydenhuollon edistämiseksi. Palvelukonseptiin kuuluu maahantuonti, myynti ja markkinointi, sekä laitteiden elinkaaritukipalvelut, eli koulutus, käyttöönotto, huolto, varaosat ja tuotetuki. Kartoitamme tarpeita kuvantamissektorilla yhteistyössä alan osaajien, kuten radiologien, röntgenhoitajien ja fyysikoiden kanssa. Mikäli olet terveysalan ammattilainen ja olet huomannut, että sinulta puuttuu jotain mitä et nykyisistä hankintakanavista saa – pistä meidät töihin, etsimme tuotteen puolestasi.

Haemme tuotteita, maailman johtavia teknologioita sekä brändejä yhteistyöhön kanssamme Suomen, Viron ja Skandinavian alueelle. Mikäli etsit luotettavaa ja innokasta jälleenmyyjää, ota meihin yhteyttä!