Kustannustehokasta mammografiaa ekologisesti

Performa digiaikaan

Suomessa kehitetyt Instrumentariumin analogiset Alpha, Performa ja Diamond mammografialaitteet ovat kuuluja helppokäyttöisyydestään ja laadustaan. Innomentarium on kehittänyt ratkaisun, jolla laitteet voidaan päivittää nykyaikaan – luotettavasti ja laadusta tinkimättä jatkaen laitteen käyttöikää vuosiksi eteenpäin, kymmenien vuosien kokemuksella.

Innomentarium FeniX

Keskeisimmät arvomme kaikessa toiminnassamme ovat Asiakas ja vastuullisuus. Arvojamme tinkimättömästi noudattaen syntyi myös FeniX. Nimensä mukaisesti olemme synnyttäneet jotakin uudelleen – perinteitä ja alkuperää kunnioittaen.

FeniX on pitkäaikaisen tuotekehitysprojektin tulos; Suomessa kehitetty mammografialaite Performa on saanut uuden sydämen suoradigitaalisen detektorin myötä. Myös Performan nivelet on rasvattu ja kunto tarkastettu päästä varpaisiin. Kehitysprojektin aikana tehtyjen käytettävyystutkimusten myötä suoradigitaaliteknologiaa hyödyntävä Performa on helppokäyttöinen ja turvallinen – sekä laitteen loppukäyttäjälle että potilaalle. 

Alkuperäisen laitteen yhteensopivuus suoradigitaalisen detektorin kanssa on varmistettu ja kuvan laatu on kliinisesti testattu. Ratkaisu täyttää luonnollisesti myös lääkintälaitteille asetetut standardit ja vaatimukset. Kokonaisuudelle annetaan elinkaarilupaus. Ratkaisun kustannustehokkuus ja ekologisuus osoittavat puolestaan vastuullisuutta.

Fenix on syntynyt.

Jouni Ihme, toimitusjohtaja, insinööri

Vaivattomasti suoradigitaaliseksi

Fenix on vaivaton tapa siirtyä suoradigitaaliseen mammografiakuvantamiseen tutuilla suomalaisilla Performa ja Alpha -laitteilla. Röntgenhoitaja pääsee tutuksi uuden suomenkielisen työasemaohjelmiston käyttöön nopeasti. Työnkulku nopeutuu, kun kuvalevyä ei tarvitse erikseen lukea, vaan kuvat siirtyvät suoraan työaseman näytölle kuvanlaadun arviointia varten ja siitä kuva-arkistoon yhdellä hiiren klikkauksella.

FeniX

Kokonaisvaltainen ratkaisu asiakkaan parhaaksi
 • Performan/Alphan kuntotarkastus ja huolto
 • Laitteen digitalisointi
 • Yhteensopivuuden varmistaminen
 • Työasematietokone ja laadukas näyttö
 • Rajapinta asiakkaan PACS- ja RIS-järjestelmiin
 • Käyttökoulutus ja asiakastuki
 • Huoltosopimus

Miksi FeniX?

 • Kustannustehokas
 • Kliinisesti testattu laatu
 • Nykyisen latteen elinkaaren jatkaminen
 • Helppokäyttöisyys
 • Suoradigitaalisuus nopeuttaa prosessia

Nykyisen mammografialaitteen kuntotarkastus ja perushuolto tehdään kymmenien vuosien kokemuksella Alphan, Performan ja Diamondin tuotekehityksestä ja valmistuksesta. Huoltosopimuksella valtuutetun huoltoliikkeen kanssa varmistetaan laitteen elinkaari vuosiksi eteenpäin.

Käytössä olevan laitteen yhteensovittaminen uuden suoradigitaalisen teknologian kanssa tehdään yhteistyössä alkuperäisten valmistajien kanssa. Tällä varmistetaan se, että hyvä kuvan laatu saadaan pienillä säteilyannoksilla. Innomentariumin kehittämällä ratkaisulla suoradigitaalinen kuvantaminen tapahtuu tutulla tavalla, kuin ennenkin, ilman mitään ylimääräisiä kytkimiä tai asetteluita. Laadunseurantaa varten tarvittavat parametrit saadaan suoraan laitteelta työasemaohjelmistoon.

Kuvantamisohjelmisto on helppokäyttöinen ja suomenkielinen. Työasema liitetään asiakkaan käytössä oleviin RIS ja PACS järjestelmiin. Toimitukseen kuuluu tehokas työasematietokone ja laadukas korkearesoluutioinen näyttö. FeniX ratkaisun käyttöönottoon kuuluu perusteellinen käyttökoulutus. Koulutus järjestetään asiakkaan tiloissa asiakkaalle tutulla suoradigitaliseksi päivitetyllä laitteistolla. Asiakasta tuetaan laitteiston käytössä myös jatkossa tarpeen mukaan.

Tekniset tiedot:

Detektorin koko : 24 x 30 cm
Detektorin tyyppi : Csl
Pikselikoko: 76 μm
Resoluutio: 3012 x 3840
Käyttöliittymäkieli: suomi, englanti

Lataa esite
Lataa datalehti