Innomentarium Oy on perustettu luomaan hyvinvointia

Innomentarium on terveysteknologia-alan yritys, joka on perustettu alun perin maaliskuussa 2008. Aivan alkuvaiheessa se toimi Innokas Medical Oy:n omistusjärjestelyissä holding yhtiönä ja osti silloisilta pääomasijoittajilta 80,8 % Innokkaan osakekannasta. ”2010 holding yhtiön nimi muutettiin Innokas Yhtymä Oy:ksi, jonka virallinen nimi englanniksi on Innokas Group. Silloin halusin suojata Innomentarium nimen ja näin perustettiin uusi yhtiö, josta tuli nykyinen Innomentarium Oy”, kertoo yhtiön perustaja, Jouni Ihme. ”Tähän mennessä Innomentarium on ollut kustantajana muutamissa opinnäytetöissä ja historiikeissa. Viime vuoden lopulla tapahtuneet suuret muutokset omassa elämäntilanteessani ovat mahdollistaneet sen, että vuoden 2014 alusta alkaen toimintaa on lähdetty ajamaan toden teolla ylös”, Ihme jatkaa.

Yrityksen taustalla on kymmenien vuosien kokemus kansainvälisestä terveysteknologian toimialasta ja suomalaisesta terveydenhuollosta. ”Haluamme vilpittömästi jakaa tämän kokemuksen terveysteknologia-alan start-up ja kasvuyritysten, sekä alan toimijoiden verkoston avuksi”, Ihme kertoo. Yhtiön ensimmäinen tuote onkin asiantuntijapalvelut, jotka soveltuvat erityisesti terveysalan yritysten ja yhteisöjen tarpeisiin. ”Toinen intohimoinen tavoitteemme on tuoda lisää laatua aivan tavallisen ihmisen elämään uudenlaisilla kuvantamisteknologioilla, joilla pystytään entistä paremmin diagnosoimaan ja tutkimaan ihmisen terveyden kannalta dramaattisia sairauksia”, Ihme jatkaa.