Roesys’n natiiviröntgenlaiteperhe laajenee

Innomentarium solmi jo vuonna 2014  jälleenmyyntisopimuksen saksalaisen Roesys’n kanssa yrityksen röntgenlaitteiden myynnistä ja markkinoinnista Suomessa. Roesys on radiografiaan erikoistunut laitevalmistaja, jonka röntgenlaitteita käytetään sairaaloissa sekä Saksassa että muualla Euroopassa. Roesys’n laitteet edustavat uusinta suoradigitaaliteknologiaa, ja jo suunnitteluvaiheessa erityisesti laitteiden käyttömukavuuteen on panostettu erityisen paljon.

Innomentarium on saanut nyt tuotevalikoimaansa Roesys’n kustannustehokkaan X Fit –laitteen, joka on pieniin tiloihin soveltuva, kiinteällä kuvauspöydällä varustettu edullinen natiiviröntgenlaite. Laite käy kaikkiin perustutkimuksiin potilaan ollessa makuuasennossa, istuen tai seisten. Lattiaan asennettavan pilariratkaisunsa ansiosta laitteiston asennus ja käyttöönotto on nopeaa ja vaivatonta – eikä se vaadi kiinteitä asennuksia kattoon tai seinään. Laitteen röntgenputki on sijoitettu pilariin, ja sen kohdistaminen tapahtuu käyttäjäystävällisen ohjauspaneelin kautta. Ohjauspaneelin näytöstä voi seurata sekä polttovälin että etäisyyden detektorille. Myös detektori on asennettu pystypilariin, jossa sen korkeutta ja asentoa on helppo säätää. Vakiokokoonpanoon kuuluu suoradigitaalinen langaton detektori, jonka aktiivialue on 355 mm x 432 mm.

Lisätietoja laitteesta:

Matti Olsen, Myyntijohtaja, Innomentarium Oy

matti.olsen@innomentarium.fi

Tel +358503843834

Lisätietoja Roesys’n tuotteista:

http://www.roesys.de/index.php/en/x-twin