Innomentarium osallistuu Sädeturvapäivä-tapahtumaan 3.-4.11. Tampereella

Sädeturvapäivien näyttely sijaitsee Tampere-talon Sorsasalissa. Päivien aikana esittelemme suoradigitaalisia kuvantamisen ratkaisuitamme mammografia- ja natiivikuvantamiseen. Uutuutena olemme tuoneet näyttelyyn mobiilin klinikan, johon on mahdollisuus tutustua Tampere-talon amfiteatterissa.

Sädeturvapäivät ovat lääketieteellisen säteilyn käyttäjien tärkein valtakunnallinen neuvottelu- ja täydennyskoulutustapahtuma. Sädeturvapäivät järjestetään tänä vuonna 45. kerran. Päivien järjestäjänä toimivat Suomen Radiologiyhdistys (SRY) ja Säteilyturvakeskus (STUK) yhteistyössä Sairaalafyysikot ry:n ja Suomen röntgenhoitajaliiton kanssa. Lisätietoa tapahtumasta www.sadeturvapaivat.fi .

Tervetuloa osastollemme S17!

Innomentariumin tiimi