Innomentarium mukana Sädeturvapäivillä 3.-4.11.2022

Sädeturvapäivät oli taas kerran hieno ja onnistunut radiologia-alan tapahtuma, joka keräsi Tampereelle yli 550 alan ammattilaista ja 34 näytteilleasettajaa. Luennot olivat mielenkiintoisia, paikallaolleiden lisäksi niitä seurasi yli 150 kulijaa etäyhteyksien turvin.

Innomentariumin osastolla oli esillä FeniX digitalisointiratkaisu ja pihalla uutuutena esitelty mobiili klinikkaratkaisu, joka keräsi erityisesti mielenkiintoa kävijöiden joukossa.

Osastolla järjestetyssä tietokilpailussa arvuuteltiin Performa mammografialaitteen strategisia mittoja. Laite on valmistettu Suomessa vuonna 2000 ja sillä on otettu 30772 kuvaa yli kymmenen käyttövuoden aikana. Laite on edelleen hyvässä kunnossa ja soveltuisi jopa digitalisoitavaksi pienen perushuollon jälkeen. Suomalaista laatutyötä! Perustiedot laitteesta olivat kilpailuun osallistuneilla hyvin hallussa, vaikka yhtään oikeaa vastausta laitteella otettujen kuvien määrään ei löytynyt. Palkinnon arvonta suoritettiin kaikkien osallistujien kesken.

Arvonnan jälkeen palkinnon saavat Sini Okkonen, Johanna Roselli ja Tiina Heiskanen. Onnittelut voittajille!

Suuret kiitokset järjestäjille tapahtumasta, oli hienoa olla mukana!