Innomentariumille myönnettiin ensimmäinen kansainvälinen patentti mammografiakuvantamisen digitalisointiratkaisuun

Meillä on ilo julkistaa, että FeniX-ratkaisumme on saanut ensimmäisen Eurooppa-patentin, joka liittyy erityisesti ratkaisumme käytettävyyteen; sen avulla kuvantaminen on nopeaa ja vaivatonta, kuten uusimmissa suoradigilaitteissakin. Tuotekehitystiimimme on onnistunut asiakaslähtöisyydessä sekä käyttäjäystävällisyydessä erinomaisesti.

Innomentariumin kehittämässä FeniX-ratkaisussa hyödynnetään uusinta detektoriteknologiaa, joka asennetaan olemassa olevaan analogiseen mammografialaitteeseen. Hyvälaatuisen detektorin lisäksi ratkaisu käsittää koko suoradigitalisointipaketin asennuksen niin, että voidaan varmistaa paras mahdollinen kuvanlaatu alhaisilla rauhaskudosannoksilla – tarjoten samalla potilasystävällinen, vaivaton ja helppo käytettävyys. Kuvausparametrit saadaan siirrettyä laitteelta DICOM-tiedostoon yhtiön kehittämällä tiedonsiirtoratkaisulla. Rauhaskudoslaskentaohjelmisto tuo lisäksi annostiedon jokaiseen kuvaan, mikä helpottaa annosten seurantaa ja raportointia. Patentoitu kuvaussyklin resetointisysteemi sallii nopean kuvausprosessin ilman ylimääräisiä vaiheita, aivan kuten suoradigitaalisissa laitteissa. FeniX on kustannustehokas ratkaisu suoradigitaaliseen mammografiaan. Se on myös ekologinen valinta, kun asiakkaalla olevaa hyväkuntoista mammografialaitetta ei tarvitse romuttaa – FeniX tuo laitteen digiaikaan ja antaa samalla lisää käyttöaikaa vuosiksi eteenpäin.