Innomentarium sopimukseen Roesys’n kanssa yrityksen röntgenlaitteiden maahantuonnista

Innomentarium on solminut  jälleenmyyntisopimuksen Roesys’n kanssa yrityksen röntgenlaitteiden myynnistä ja markkinoinnista Suomessa. Roesys on saksalainen laitevalmistaja, jonka röntgenlaitteita käytetään sairaaloissa sekä Saksassa että muualla Euroopassa. Innomentariumin myyntijohtaja Matti Olsen on tyytyväinen Roesys’n kanssa solmitusta jälleenmyyntisopimuksesta.

“Etsimme strategiamme mukaisesti sellaisia tuotteita, jotka antavat asiakkaillemme uudenlaisia vaihtoehtoja heidän päivittäisen työnsä tueksi. Roesys’n laitteen edut ovat helppo asennettavuus ja kompakti koko vastaaviin laitteisiin verrattuna. Nämä mahdollistavat natiivi kuvantamislaitteen asentamisen myös sellaisiin kohteisiin, joissa tilankäyttö on rajallinen ja laite halutaan nopeasti käyttövalmiiksi”, Olsen kertoo.

Roesysin laitteet edustavat uusinta suoradigitaaliteknologiaa, ja jo suunnitteluvaiheessa erityisesti laitteiden käyttömukavuuteen on panostettu erityisen paljon. Roesys’n X Twin röntgenlaitetta esiteltiin ensimmäistä kertaa Suomessa Tampereella järjestetyillä Sädeturvapäivillä 30.-31.10.2014 Innomentariumin osastolla.

Lisätietoja aiheesta:

Matti Olsen, Myyntijohtaja, Innomentarium Oy

matti.olsen@innomentarium.fi

Tel +358503843834

Lisätietoja Roesys’n tuotteista:

http://www.roesys.de/index.php/en/x-twin

Roesys'in X-Twin tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet suoradigitaaliseen kuvantamiseen
Roesys’in X-Twin tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet suoradigitaaliseen kuvantamiseen
Roesys'in X-twin kompakti pilariratkaisu on otettavissa nopeasti käyttöön
Roesys’in X-twin kompakti pilariratkaisu on otettavissa nopeasti käyttöön
Kuvaaminen onnistuu myös potilassängyn kanssa
Kuvaaminen onnistuu myös potilassängyn kanssa