Innomentarium sai Suomen ensi-iltansa Tampereella

Innomentarium esitteli toimintaansa Tampereella järjestetyillä Sädeturvapäivillä 30.-31.10.2014. Sädeturvapäivät ovat lääketieteellisen säteilyn käyttäjien tärkein valtakunnallinen neuvottelu- ja täydennyskoulutustapahtuma. Päivien järjestäjänä toimivat Suomen Radiologiayhdistys (SRY) sekä Säteilyturvakeskus (STUK) yhteistyössä Sairaalafyysikot ry:n ja Suomen röntgenhoitajaliiton kanssa. Innomentarium oli mukana Sädeturvapäivillä ensimmäistä kertaa.

”Kyseessä oli ensiesiintyminen näin laajassa mittakaavassa suomalaisille kuvantamisen ammattilaisille. Tilanne jännitti kovasti, kuten ensi-illan pitääkin, mutta vastaanotto oli todella lämmin ja hyvä”, Innomentariumin toimitusjohtaja Jouni Ihme kertoo.

Innomentarium esitteli osastollaan toimintaansa, sekä tämänhetkistä tuoterepertuaariaan. Osastolla oli esillä markkinoiden pienikokoisin gammakamera, helposti asennettava suoradigitaaliröntgenlaite, sekä 3D-pikamallilaite lääketieteellisiin kirurgisiin tulostuksiin.

”Haluamme toimia markkinoilla erityisesti erikoisalojen asianatuntijana – emme volyymituotteiden jälleenmyyjinä tai välittäjinä. Tämän vuoksi toiminta-ajatuksemme on tuoda Suomeen sellaisia tuotteita, joita ei vielä löydy Suomen markkinoilta. Etsimme tällaisia tuotteita sekä asiakkaidemme pyynnöstä, että yhteistyössä heidän kanssaan. Tällainen rooli sopii Innomentariumin kaltaiselle pienelle toimijalle hyvin”, kertoo Innomentariumin myyntijohtaja Matti Olsen viitaten yrityksen tämänhetkiseen tuoterepertuaariin.

Innomentariumin osastolla riitti paljon kävijöitä, ja etenkin pienikokoinen gammakamera herätti suurta mielenkiintoa. Innomentariumin osastoa Sädeturvapäivillä isännöivät myyntijohtaja Olsen, sekä toimitusjohtaja Ihme. Vierailevaksi tähdeksi osastolle saatiin saksalainen Holger Schenk, joka oli esittelemässä Roesys’n suoradigitaaliröntgenlaitteita.

Lisätietoja aiheesta:

Matti Olsen, Myyntijohtaja, Innomentarium Oy

matti.olsen@innomentarium.fi

Tel +358503843834

Lisätietoja Säturvapäivistä:

www.sadeturvapaivat.fi

Holger Schenk ja Matti Olsen matkalla sädeturvapäivien iltatilaisuuteen Vapriikkiin.
Holger Schenk ja Matti Olsen matkalla sädeturvapäivien iltatilaisuuteen Vapriikkiin.
Gammakamera kiinnosti näyttelyvieraita.
Gammakamera kiinnosti näyttelyvieraita.