Innomentarium muutti Oulun yliopistollisen sairaalan kampusalueelle Kastellin tutkimuskeskukseen

Innomentarium on muuttanut uusiin, toimintansa kannalta tarkoituksenmukaisempiin toimitiloihin kuluneen kevään aikana. Innomentarium on vuokrannut uudet toimistotilat Oulun yliopistollisen sairaalan kampusalueelta, ja yritys löytyy nykyään Kastellin tutkimuskeskuksen tiloista osoitteesta Aapistie 1, 3. kerros, 90220 Oulu. Kiinteistö sijaitsee Oulun keskustan läheisyydessä, Kontinkankaan kaupunginosassa.

”Saimme Kastellin tutkimuskeskuksesta käyttöömme toimivat, nykyaikaiset ja saneeratut tilat. Alueella sijaitsee runsaasti tutkimus-, opetus- ja kehitystoimintaa tarjoavia yrityksiä, joten istumme tähän kanssamme samanhenkiseen porukkaan alueelle loistavasti. Lisäksi olemme uusissa tiloissamme lähellä Oulun yliopistollista sairaalaa, mikä on luonnollinen ratkaisu yrityksemme toiminta-ajatuksen kannalta”, Innomentariumin toimitusjohtaja Jouni Ihme kertaa.

Innomentariumin uusissa toimitiloissa on tilaa noin kymmenelle työntekijälle. Uusi osoite on voimassa 1.4.2016 alkaen.

Lisätietoja asiasta:

Jouni Ihme, Toimitusjohtaja

+358400689824

jouni.ihme@innomentarium.fi