Verkostoitumista ja uusia kontakteja Sädeturvapäiviltä Tampereelta

Innomentarium osallistui toista vuotta peräkkäin Tampereella järjestetyille Sädeturvapäiville 29.-30.10.2015. Sädeturvapäivät ovat lääketieteellisen säteilyn käyttäjien tärkein valtakunnallinen neuvottelu- ja täydennyskoulutustapahtuma. Päivien järjestäjänä toimivat Suomen Radiologiayhdistys (SRY) sekä Säteilyturvakeskus (STUK) yhteistyössä Sairaalafyysikot ry:n ja Suomen röntgenhoitajaliiton kanssa.

”Innomentariumin edustus oli jälleen mukana verkostoitumassa suomalaisten kuvantamisen alan ammattilaisten kanssa Sädeturvapäivillä Tampereella. Tapahtuman näyttely on yksi alan merkittävimmistä vuotuisista tapahtumista maassamme – siellä pääsee todella näkemään, mikä juuri nyt on uutta ja ajankohtaista! Tämän vuoksi koemme tapahtumaan osallistumisen tärkeänä. Tunnelma tapahtumassa oli viime vuoden tapaan todella hyvä”, Innomentariumin toimitusjohtaja Jouni Ihme kertoo.

Innomentarium esitteli osastollaan sekä tämän hetkistä tuoterepertuaariaan että yleisesti toimintaansa. Innomentariumin osastolla oli esillä mm. 3D-pikamallilaite lääketieteellisiin kirurgisiin tulostuksiin, markkinoiden pienikokoisin gammakamera sekä helposti asennettava suoradigitaaliröntgenlaite. Innomentariumin myyntijohtaja Matti Olsen kertoo tapahtuman olleen vilkas, ja Innomentariumin osallistumisen olleen onnistunut.

”Innomentariumin osastolla riitti runsaasti kävijöitä. Tänä vuonna etenkin lääketieteellisiin kirurgisiin tuloksiin tarkoitettu 3D-pikamallilaitteemme herätti kiinnostusta tapahtuman vierailijoissa. Verkostoitumalla tutustuimme tapahtumassa useisiin mielenkiintoisiin uusiin kontakteihin, ja koen osallistumisemme olleen jälleen onnistunut”, Olsen kertoo.

Sädeturvapäivät järjestetään seuraavan kerran Tampere-talolla 2.-3.11.2017. Lisätietoja tapahtumasta alla olevasta osoitteesta:

www.sadeturvapaivat.fi

Matti Olsen esittelee 3D-pikamallilaitetta Sädeturvapäivillä.
Matti Olsen esittelee 3D-pikamallilaitetta Sädeturvapäivillä.