Innomentarium laajentaa Helsinkiin

nnomentarium haluaa toimia lähellä asiakkaitaan ja yhteistyökumppaneitaan. Vastatakseen tähän yritys päätti laajentaa toimintaansa pääkaupunkiseudulle kuluneen kesän aikana avaten uuden konttorin Helsingin Vallilaan.

”Helsingin toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Vallilan vilkkaassa terveysteknologia-alan keskittymässä, eli Kuortaneenkadulla entisessä Instrumentarium Oyj:n pääkonttorissa. Tiloja hallinnoi nykyään GE Healthcare Finland”, kertoo Innomentariumin toimitusjohtaja Jouni Ihme.

Pääkaupunkiseudulle perustetun haarakonttorin kautta yritys tavoittelee entistäkin parempaa valmiutta palvella Pohjois-Suomen ulkopuolella ja ulkomailla toimivia asiakkaita sekä yhteistyökumppaneita. Erityisesti keväällä käynnistetty kansainvälinen sairaalaprojektiliiketoiminta tulee hyötymään toimiston eteläisestä sijainnista merkittävästi.

”Pääkonttorimme sijaitsee edelleen Oulussa, mutta palvellaksemme erityisesti kansainvälisiä asiakkaitamme sekä yhteistyökumppaneitamme entistäkin ketterämmin, syntyi pääkaupunkiseudun haarakonttorille selkeä tarve”, Ihme kertoo ja jatkaa:

”Tämä oli pienelle yhtiölle strategisesti iso päätös, mutta uskomme pystyvämme vastaamaan sen avulla kasvavan yrityksemme muuttuviin tarpeisiin aikaisempaa paremmin.”

Innomentariumin Helsingin toimistolla työskentelee pääsääntöisesti 2 henkilöä.

Lisätietoja asiasta:

Jouni Ihme, toimitusjohtaja, Innomentarium Oy: jouni.ihme@innokasmedical.fi