Kiitos kuluneesta vuodesta!

Joulu lähestyy ja vuosi 2017 alkaa olla pikkuhiljaa loppusuoralla. Jouluun on enää kolme yötä, joten alkaa olla aika rauhoittua joulun viettoon yhdessä perheen ja läheisten kanssa.

Yrityksenä Innomentariumin joulu on tänä vuonna perinteestään poikkeava, sillä normaalisti olemme muistaneet joka joulu asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme pienellä joululahjalla. Lahjan sijasta halusimme tänä vuonna jakaa joulumieltä uudella tavalla; päätimme tukea Oulun Yliopistollisen keskussairaalan lasten ja nuorten psykiatrisen osaston tekemää erittäin tärkeää hoitotyötä lahjoittamalla joululahjoihin budjetoidut varat klinikan joululahjakassaan. Koimme koko henkilöstön voimin tämän hyvän mielen lahjaksi, johon etenkin näin joulun alla haluamme kannustaa myös muita yrityksiä.

Tämän jouluviestin myötä haluamme kiittää asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme kuluneesta vuodesta, ja toivottaa onnellista joulua sekä kaikkea hyvää alkavalle uudelle vuodelle 2018! Nähdään jälleen ensi vuonna!

Innomentariumin väki

OLYMPUS DIGITAL CAMERA