Innomentarium mukana Sädeturvapäivillä 4.-5.11.

Sädeturvapäivät oli hieno ja onnistunut radiologia-alan tapahtuma. Paikalla oli yli 400 osallistujaa ja kolmisenkymmentä näytteilleasettajaa. Sen lisäksi luentoja seurasi parisensataa henkilöä etäyhteyksien turvin. Kaiken kaikkiaan tunnelma oli erittäin lämmin ja vapautunut, kaikki olivat innoissaan nähdessään kollegoitaan pitkästä aikaa. Iltajuhlassa pääsimme nauttimaan elävästä musiikista ja yhdessäolosta näissä puitteissa kahden vuoden hiljaiselon jälkeen. Luentosarja oli myös erittäin mielenkiintoinen ja kattava. Suuret kiitokset järjestäjille tapahtumasta, oli hienoa olla mukana!

Innomentariumin osastolla järjestetyssä tietokilpailussa voittajiksi selvisivät tiukan kisan jälkeen Seppo Kahlos, Hanna Kalliomäki ja Jenni Kosonen, onnittelut voittajille!