Rauhallista Joulua ja hyvää Uutta Vuotta 2022!

Innomentarium teki lahjoituksen Oulun Yliopistollisen sairaalan lasten ja nuorten sädehoito- ja syöpäosastolle herkkusetelin muodossa.

Joulu on antamisen aikaa. Innomentarium on tehnyt perinteisesti pienen lahjoituksen hyvää tarkoitukseen aina joulun alla. Tänä vuonna olemme kohdistaneet joulumieltä Oulun Yliopistollisen keskussairaalan Lasten ja nuorten veri- ja syöpätautien osastolle 51 herkkupäiväsetelin muodossa.

”Lahjoitusvaroilla on merkittävä rooli potilaiden hoitojaksamisen ja viihtyvyyden tukemisessa. Herkkuseteleillä kustannetaan keskiviikkoisin osastolla oleville lapsille toiveittensa mukainen ateria. Arvatenkin herkkupäivä on monen lapsen viikon paras päivä. Nyt saatu lahjoitus lämmittää monen mieltä”, kertoo osastonhoitaja Anna-Maija Mertaniemi

”Koimme koko henkilöstön voimin tämän hyvän mielen lahjaksi, johon etenkin näin joulun alla haluamme kannustaa myös muita yrityksiä.” jatkaa Innomentarium Oy:n toimitusjohtaja Jouni Ihme.

Osasto 51 on 0 – 18 -vuotiaiden lasten ja nuorten sisätautiosasto, jossa hoidetaan veri- ja syöpäsairauksia sairastavia lapsia ja nuoria koko Pohjois-Suomen alueelta. Leukemia ja aivokasvaimet ovat yleisimmät lasten syöpäsairaudet.  Kiinteiden kasvainten hoidossa kirurgialla on keskeinen merkitys solunsalpaajahoidon ja mahdollisen sädehoidon lisäksi. Hoidon kesto vaihtelee diagnoosin mukaan puolesta vuodesta kahteen vuoteen ja edellyttää monen erikoisalan yhteistyötä.  

Tämä hyvin erikoinen vuosi 2021 alkaa olla pikkuhiljaa loppusuoralla ja Joulu on jo ovella. On aika rauhoittua Joulun viettoon yhdessä perheen ja läheisten kanssa.

Tämän jouluviestin myötä haluamme kiittää asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme kuluneesta vuodesta, ja toivottaa onnellista joulua sekä kaikkea hyvää alkavalle uudelle vuodelle 2022! Nähdään jälleen ensi vuonna!

Innomentariumin tiimi