Innomentarium osallistuu sädeturvapäiville Tampereella 2.-3.11.

Sädeturvapäivien näyttely sijaitsee Tampere-talon Sorsasalissa. Päivien aikana esittelemme suoradigitaalisia kuvantamisen ratkaisuitamme mammografia- ja natiivikuvantamiseen. Esillä on myös mobiilin klinikka, johon konseptiin on mahdollisuus tutustua Tampere-talon amfiteatterin aukiolla. Uutuutena esittelemme digitalisointiratkaisun resekaattien suoradigitaaliseen kuvantamiseen.

Sädeturvapäivät on lääketieteellisen säteilyn käyttäjien tärkein valtakunnallinen neuvottelu- ja täydennyskoulutustapahtuma. Sädeturvapäivät järjestetään tänä vuonna 46. kerran. Päivien järjestäjänä toimivat Suomen Radiologiyhdistys (SRY) ja Säteilyturvakeskus (STUK) yhteistyössä Sairaalafyysikot ry:n ja Suomen röntgenhoitajaliiton kanssa. Lisätietoa tapahtumasta www.sadeturvapaivat.fi .

Tervetuloa osastollemme S20!

Innomentariumin tiimi