Kiitos kuluneesta vuodesta ja rauhallista joulunaikaa

Joulu lähestyy ja vuosi 2023 alkaa olla pikkuhiljaa loppusuoralla. On aika rauhoittua joulun viettoon yhdessä perheen ja läheisten kanssa.

Joulu on perinteisesti antamisen aikaa, mikä on innoittanut myös Innomentariumia tekemään yrityksenä hyvää joulun alla. Siksi halusimme myös tänä vuonna jakaa joulumieltä hyväntekeväisyyden muodossa; päätimme tukea OYS lastenpsykiatrian pienten lasten perheyksikön osaston tekemää erittäin tärkeää hoitotyötä joululahjoituksella klinikan joululahjakassaan. Koimme koko henkilöstön voimin tämän hyvän mielen lahjaksi, johon etenkin näin joulun alla haluamme kannustaa myös muita yrityksiä.

Tämän jouluviestin myötä haluamme kiittää asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme kuluneesta vuodesta, ja toivottaa onnellista joulua sekä kaikkea hyvää alkavalle uudelle vuodelle 2024!

Innomentariumin väki


Lasten päivä töissä 22.11.2023/ Ilona ja Sara 7 v