Innomentarium yhteistyöhön OAMK:n röntgenhoitajakoulutuksen kanssa

Innomentarium on solminut yhteistyösopimuksen Oulun ammattikorkeakoulun (OAMK) röntgenhoitajakoulutus-osaston kanssa. Sopimus kattaa Innomentariumin suoradigitaalisen mammografiakuvantamisratkaisun toimittamisen ja asentamisen osaksi OAMK:n röntgenhoitajakoulutusta. Lisäksi yhteistyösopimukseen kuuluu mammografiakuvantamiseen liittyvä kehittämis- ja tutkimusyhteistyö.

”Olemme todella iloisia siitä, että OAMK:n röntgenhoitajakoulutus-osasto valitsi juuri Innomentariumin kumppanikseen päivittämään laitteistonsa digiaikaan”, Innomentariumin toimitusjohtaja Jouni Ihme kommentoi.

”Uskon myös vahvasti siihen, että heidän kanssaan käynnistetty mammografiakuvantamiseen liittyvä kehitys- ja tutkimusyhteistyö tulee hyödyttämään tulevaisuudessa kumppanuuden molempia osapuolia”, hän jatkaa.

OAMK:n röntgenhoitajakoulutus-osaston laitteiston päivittäminen digiaikaan mahdollistaa opiskelijoiden harjoitus- ja opinnäytetöiden tekemisen nykyaikaisella laitteistolla, mikä puolestaan parantaa entisestään opiskelijoiden valmiutta työelämään.

Lisätietoja asiasta:

Jouni Ihme, toimitusjohtaja, Innomentarium Oy: jouni.ihme@localhost