Kiitokset kuluneesta vuodesta ja hyvää joulua!

Joulu lähestyy ja on kohta aika rauhoittua viettämään aikaa läheisten parissa.

Joulu on antamisen aikaa. Tänä vuonna olemme sopineet, että Innomentariumin tontut eivät kierrä jakamassa joulupaketteja näinä erikoisin korona-aikoina. Sen sijaan halusimme kohdistaa pienen joululahjan Roosanauha-kampanjaan. He tekevät erinomaista työtä rintasyöpätutkimuksen eteen ja potilaiden sekä heidän läheisten tukemiseen. Minulla on suuri ilo ja kunnia olla mukana tällaisessa hyvässä työssä koko tiimimme puolesta. Se tuo joulumieltä meille kaikille. 

Vuosi 2020 on ollut erikoinen. Tuskin kukaan osasi odottaa, kuinka korona tulee vaikuttamaan meidän kaikkien jokapäiväiseen elämään. Vuosi on ollut vaikea myös lukuisille yrityksille. Erityisesti meidän tapauksessamme uuden tuotteen lanseeraaminen markkinoille on ollut haasteellista, varsinkin vientiin miltei mahdotonta. Olemme kuitenkin selvinneet ja yhä hengissä. Siitä suurin kiitos kuuluu asiakkaillemme, jotka ovat luottaneet meihin ja olemme päässeet tekemään uusia asennuksia Suomessa. Suuri kiitos kuuluu myös huippu tiimillemme, joka on venynyt lähes uskomattomiin suorituksiin, kun olemme kehittäneet tuotetta ja tukeneet asiakkaitamme. Olen varma, että olemme entistä vahvempia ja valmiimpia, kun korona hellittää ja rajat avautuvat.

Toivotan kaikille asiakkaillemme, henkilöstölle, asiantuntijaverkostollemme ja yhteistyökumppaneillemme rauhallista Joulua ja parempaa Uutta Vuotta 2021! Toivottavasti tapaamme silloin, fyysisesti.

Jouni Ihme

Yrittäjä, toimitusjohtaja