Verkostoitumista ja uusia kontakteja Medicasta

Innomentarium osallistui Saksan Düsseldorfissa 18.-21.11. järjestetyille Medica–messuille. Kyseessä on yksi maailman suurimmista säännöllisesti järjestettävistä lääketieteen tekniikan alan erikoismessuista. Messukävijöitä kirjattiin neljän päivän aikana yhteensä 121 000 jopa 17 eri maasta.

”Olimme yrityksenä mukana Medicassa ensimmäistä kertaa. Lähdimme messuille todella ripeällä muutaman viikon varoajalla, kun suomalaisen Hur Oy:n osaston kyljestä vapautui ständipaikka, ja he tarjosivat sitä meille”, kertoo Innomentariumin toimitusjohtaja Jouni Ihme.

”Olen itse ollut henkilökohtaisesti mukana Medicassa useita kertoja aikaisemminkin. Messutapahtuma näyttäytyy edelleen erittäin hyödyllisenä ja antoisana alalla työskentelevälle, sillä sen kautta pysyy hyvin kartalla medical-alaan liittyvistä kehityssuunnista sekä muista trendeistä”, Ihme jatkaa.

Innomentarium esitteli Medicassa mammografialaitteiden digitalisointiratkaisuaan FeniX:ä, joka lanseerattiin markkinoille viime vuoden loppupuolella. Ihmeen lisäksi Innomentariumia edusti tapahtumassa yrityksen markkinointiassistentti Juho-Pekka Röpelinen. Hän kertoo oppineensa messuviikon aikana paljon uutta – niin alasta kuin yrityksestä itsestäänkin.

”Medica oli erittäin antoisa ja henkilökohtaisesti todella opettavainen kokemus. Oli hienoa osallistua messuille yhdessä juuri Jounin kanssa, sillä pääsin hänen myötänsä oppimaan paljon uutta Innomentariumiin ja alaan liittyen”, Röpelinen kertaa ja jatkaa:

”Messujen väenpaljous hieman yllätti, mutta ihmiset olivat todella hyvällä tuulella koko ajan. Oli mukavaa käydä keskusteluja alan ammattilaisten kanssa hyvässä ja rennossa ilmapiirissä.”

Röpelinen kertoo Innomentariumin messuosallistumisen sujuneen hyvin. Hän kertoo olevansa erityisen tyytyväinen ennen tapahtumaa tehtyyn etukäteisvalmistautumiseen, sillä sen myötävaikutuksena Innomentariumille tarttui Medicasta mukaan jopa pari kourallista potentiaalisia uusia yhteistyökumppaneita.

”Etukäteen sovituista tapaamisista syntyneiden keskustelujen kautta kirjasimme yhteensä noin kymmenkunta uutta varteenotettavaa yhteistyökumppania jatkokeskusteluja ajatellen. Messuosallistumisen voidaan sanoa olleen kannattava”, Röpelinen päättää.

Medica järjestetään seuraavan kerran Saksan Düsseldorfissa 16.-19.11.2020.

Lisätietoja messuista:

www.medica.de

Lisätietoja Innomentariumin FeniX:stä: